onsdag 5 april 2017

Vår i luften

Hej på er alla!

Äntligen har vi haft det lite sol och man kan med säkerhet säga att våren är antågande. Ljusa dagar och solen som skiner, ja, det gör ju vem som helst glad. Märkte just att det redan dykt upp lite knoppar ur den kalla jorden. Tar nog inte länge till innan vi har färggranna trädgårdar och gröna gräsmattor. Lite knoppar syns även på träden på en del ställen och det börjar riktigt sprudla i en när man upptäcker dessa tidiga vårtecken.



Snart får man ta fram lite tunnare ytterkläder och man kan börja packa ihop mössor och andra ylleplagg. Har redan inlett användningen av gummitossor och det känns härligt. Man känner sig nästan två kilo lättare när man har tunnare skor, visst? Märker också hur jag vill ha nytt omkring mig och oftast syns det i form av ljusare inredning och mera grönväxter in i hemmet. Var en sväng till Ikea i går och där fanns så mycket fint att man nästan önskar man hade mer utrymme så man kunde köpa allt ljuvligt som kommit upp på hyllorna.

Idag har alla ni som anmält er till swappen fått ett mail men er hemliga väns uppgifter. Kom ihåg att paketet skall vara postat så att det senast den 16.4 nått mottagaren. Sätt gärna ut en bild på innehållet på bloggen så att avsändaren vet att det kommit fram.

Önskar er alla en härlig start på denna vår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.